tentang kita

Profil Syarikat

beribu pejabat di hong kong, usa-semiconductors.com diiktiraf sebagai penyedia perkhidmatan perolehan sehenti terbesar untuk komponen elektronik di hong kong. menerajui industri dan meneruskan inovasi komponen elektronik dan produk automasi. berkhidmat kepada semua rakan sebaya dalam pembangunan industri elektronik global untuk tujuan kemajuan bersama.

usa-semiconductors.com telah ditubuhkan pada tahun 2001. lebih 20 tahun pengalaman dalam industri elektronik. supaya kami telah mewujudkan hubungan kerjasama yang stabil dan kukuh dengan pengeluar dan ejen terkenal di seluruh dunia. kami menumpukan pada menjual pelbagai jenis komponen elektronik, seperti: produk automasi dan kawalan, komponen elektromekanikal, semikonduktor, bekalan kuasa, komponen perlindungan litar dan kategori produk utama yang lain. ia memberikan kemudahan yang hebat untuk semua jenis pengilang, institusi penyelidikan saintifik, universiti, jurutera dan peminat elektronik.

lebih daripada 20 tahun pengalaman dalam industri menjadikan kami selaras dengan falsafah syarikat yang berorientasikan pelanggan dan berorientasikan inovasi. syarikat kami mempunyai sistem pengurusan inventori produk yang sangat besar, menubuhkan pasukan profesional untuk melayani pelanggan, dan merumuskan proses kawalan kualiti produk yang ketat. dengan pengumpulan banyak sistem selama ini, kami telah memperoleh asas pelanggan yang kukuh dan sumber industri yang luas. usa-semiconductors.com tidak akan memenuhi kepercayaan pelanggan dan mewujudkan hubungan kerjasama yang lebih stabil dengan rakan kongsi strategik global. kami yakin untuk menjadi pembekal komponen elektronik terkemuka di dunia. 
empat sebab boleh menarik anda untuk memilih sepenuhnya usa-semiconductors.com.

perkhidmatan pelanggan yang paling profesional

urusan profesional bertanggungjawab ke atas kakitangan profesional, dan semua kakitangan dalam syarikat kami telah dilatih untuk memegang jawatan mereka. menunggu pertanyaan anda pada bila-bila masa, kami akan menyelesaikan soalan anda yang membingungkan 100% buat kali pertama.

inventori elektronik yang paling berkuasa

inventori alat ganti untuk lebih berjuta-juta produk sentiasa bersedia untuk dihantar. sama ada pesanan volum rendah, bahagian terlaris atau bahagian yang sukar ditemui, kami menghantar hampir serta-merta.

harga yang paling kompetitif

sistem fleksibel kami membolehkan jurujual memetik anda dengan cepat dan pada harga yang mengalahkan 99.99% pesaing dalam industri.

kualiti produk terbaik

semua produk diperoleh daripada pengedar sah atau terus daripada pengeluar komponen. anda boleh percaya bahawa setiap produk yang kami jual melalui pasaran adalah 100% baharu, asli dan terjamin.

memilih usa-semiconductors.com untuk menjadi pembekal alat ganti koperasi jangka panjang anda akan mengurangkan beban anda dalam perolehan. kami akan menggembirakan dan memukau anda dengan perkhidmatan pelanggan kami yang luar biasa, ketepatan pesanan dan penghantaran tepat pada masanya.
Top